2023 Husqvarna 701 Enduro - caracteristici principale

26 July 2023
2023 Husqvarna 701 Enduro - caracteristici principale

Husqvarna 701 Enduro este un dual-sport care se afirma prin abilitatea de a se adapta atat la mediile urbane, cat si la terenurile offroad dificile. Mai mult de atat, 701 Enduro are pedigree de campion mondial si combina performanta inalta cu functionalitatea tipic suedeza printr-un design modern si stilat.

Fara limite, versatila Husqvarna 701 Enduro este un expert al pilotarii prin mediile urbane si exceleaza cu adevarat dincolo de asfalt. Inspirata de vehiculele enduro ale brandului care au castigat campionate mondiale si construita cu tehnici de inginerie avansate, precum si cu sisteme electronice de asistenta de ultima ora, 701 Enduro 2023 ofera performanta inegalabila.

Motocicleta Husqvarna 701 Enduro este potrivita pentru posesorii de carnet A2 care doresc sa se aventureze in lumea larga.

Ingineria de precizie este una dintre atributele cheie ale noii motociclete Husqvarna din gama Travel. Dispune de un cadru usor trellis creat din otel de mare rezistenta, dezvoltat pentru a garanta manevrabilitate crescuta si pentru a-i inspira riderului un plus de incredere in orice situatie. Subcadrul spate integreaza rezervorul de 13 litri, intreaga constructie fiind realizata intr-o singura piesa ce cantareste numai 5,2 kg si este fabricata din poliamida de inalta rezistenta. Furca WP XPLOR pe fata are cursa 250mm si ofera performanta special gandita pentru pilotare de tip enduro.

Motorul monocilindru, 692.7 cmc, racit cu lichid dispune de un design de ultima ora si dezvolta maximum 74 cai putere si un cuplu incendiar. Eficienta de consum sporita.
Acceleratie Ride-by-wire, injectie electronica de la Keihin si sistem de management al motorului EMS avansat.

Controlul perfect indiferent de situatie este garantat prin dotarea cu:
- jante negre D.I.D. din aluminiu de inalta rezistenta, ce confera in plus un look modern si agresiv. Capacitatile offroad ale lui 701 Enduro sunt subliniate de rotile 21 inch pe fata si 18 inch pe spate.
- tehnologie ABS de la Bosch combinata cu frane Brembo de ultima generatie.
- ambreiaj APTC (Adler Power Torque Clutch) de la Adler.

Tehnologie premium: caroserie zvelta cu design ergonomic, cleme triple CNC, moduri de pilotare.

Datorita comutatorului de pe ghidon, puterea motorului poate fi ajustata din mers cu doua optiuni unice.

  • Modul 1 ofera un raspuns sportiv al accelerasiei si control al tractiunii la viraje, reducand sansele unui wheelie nedorit.
  • Modul 2 ofera un raspuns mai agresiv al acceleratiei cu un control redus al tractiunii, fiind favorabil pentru riding pe circuit. Functia Supermoto ABS este integrata, de asemenea, in Mod 2.
  • In mod Supermoto, ABS-ul functioneaza doar pentru roata din fata.

Alte caracteristici: pornire electrica, cutie cu 6 viteze, sa de inaltime 925 mm, garda la sol 270 mm.
Emisii CO2: 99 g/km.