2024 Husqvarna 701 Supermoto

8 March 2024
2024 Husqvarna 701 Supermoto

Motocicleta Husqvarna 701 Supermoto 2024 aduce adevaratul spirit al pilotarii Supermoto in strada. Motorul monocilindru puternic din dotare livreaza performanta greu de egalat pe asfalt.
Cu o greutate usoara, perfect echilibrat si echipat cu cele mai recente sisteme de asistenta electronice, modelul Husqvarna Motorcycles de fata permite personalizarea completa si incurajeaza timpi de riding extinsi. Prin grafica distinctiva pe negru cu gri si galben, 701 Supermoto creeaza o prezenta impunatoare.

Principalele atribute caracteristice lui Husqvarna 701 Supermoto consta in:

 • Ingineria de precizie
 • Cadrul trellis usor este fabricat din otel de inalta rezistenta si dezvoltat pentru a asigura manevrabilitate precisa si pentru a inspira incredere. Feedback-ul detaliat este transmis riderului multumita rigiditatii torsionale si flexiunii longitudinale atent calculate.
 • Subcadru spate si rezervor din poliamida

Subcadrul spate are integrat rezervorul de 13 litri, acesta fiind pozitionat strategic pentru cea mai buna posibil distributie a greutatii. Produsa printr-un proces de turnare rotational termoplastic, piesa construita dintr-o singura bucata cantareste numai 5,2 kg si este fabricata din poliamida de inalta rezistenta.

 • Furca WP

Furca WP APEX are o cursa de 215mm si dispune de amortizare optimzata si un setup mai facil decat au furcile traditionale gratie circuitelor de amortizare separate.

 • O capodopera: arborele cu came, racire cu lichid, motor cu un cilindru dispune de design si tehnologie electronica de ultima ora. Putere maxima: 74 CP la 8000 rpm si cuplu de 73,5 Nm la 6500 rpm. Designul compact la nivelul motorizarii contribuie la eficienta de consum optima. Injectie electronica Keihin si sistem de management al motorului EMS care serveste la compararea continua a parametrilor motorului cu datele de la senzori pentru a face ajustarile necesare. Rezultatul: o livrare a puterii perfecta si raspuns instant al acceleratiei.

 • Control perfect
 • Roti

Rotile negre anodizate tubeless Giant sunt usoare si puternice. Jantele 17 inch in combinatie cu anvelopele 120/70, respectiv 160/60 Continental ContiAttack Supermoto livreaza manevrabilitate si control exceptional in curbe.

 • Frane

Un etrier Brembo pe fata este responsabil de rigiditatea superioara si ofera greutate minima pentru a atinge noi nivele de performanta Supermoto multumita constructiei sale din aluminiu. Puterea de stopare este asigurata de franele imbunatatite, disc flotant 320mm, etrier cu 4 pistoane pe fata si disc flotant 240mm, un singur etrier pe spate. Cea mai noua tehnologie de ABS la viraje de la Bosch garanteaza siguranta maxima si incredere totala.

 • Ambreiajul APTC (Adler Power Torque Clutch) de la Adler permite viteze mari in curbe prin maximizarea aderentei rotii spate la acceleratie puternica, ajutand, totodata, la prevenirea instabilitatii rotii spate. Prin urmare, riderul se bucura de control absolut.

 

 • Tehnologie premium
 • Caroserie

Caroseria zvelta, subtire si moderna a fost gandita ergonomic pentru a-l conecta pe pilot la vehicul si pentru a-i permite o miscare nerestrictionata in toate situatiile. Experienta de riding este imbunatatita prin dotarea cu o sa extinsa pentru aderenta crescuta si un plus de control la virajele stranse. Aditional, priza USB este pozitionata in spatele mastii farului pentru a asigura o rezerva de putere continua pentru dispozitivele de navigatie.

 • Clemele triple CNC anodizate sunt gandite pentru performanta Supermoto.
 • Moduri de pilotare. Datorita comutatorului de pe ghidon, puterea motorului poate fi ajustata din mers cu doua optiuni unice. Modul 1 ofera un raspuns sportiv al accelerasiei si control al tractiunii la viraje, reducand sansele unui wheelie nedorit. Modul 2 ofera un raspuns mai agresiv al acceleratiei cu un control redus al tractiunii, fiind favorabil pentru riding pe circuit. Functia Supermoto ABS este integrata, de asemenea, in Mod 2. In mod Supermoto, ABS-ul functioneaza doar pentru roata din fata.
 • Alte caracteristici: pornire electrica, 6 viteze, sa de inaltime 890 mm, garda la sol 238 mm.
 • Emisii CO2: 96 g/km.