Husqvarna Motorcycles a dezvaluit prototipul Svartpilen 801

6 March 2024
Husqvarna Motorcycles a dezvaluit prototipul Svartpilen 801

Producatorul suedez va lansa o noua motocicleta pe 19 martie! Modelul 2024 Svartpilen 801 este conceput sa livreze o combinatie puternica de performanta, agilitate si stil contemporan.  

 

Cu o greutate de numai 181 kg si alimentat de un motor compact cu 2 cilindri in paralel care produce 105 CP, Svartpilen 801 ofera un raport dinamic putere-greutate. Versatilitatea acestei motociclete Husqvarna este sporita prin aditia de sisteme de asistenta electronice pentru rider, inclusiv Easy Shift standard. Pachetul tehnologic de top in clasa duce experienta de riding la maxim si contribuie la siguranta.

 

Ca parte dintr-un proces de testare extins, prototipul Svartpilen 801 a fost pilotat pe un circuit flat-track si pe gheata. Acest program divers de actiune si plimbari pe gheata avand in dotare anvelope cu crampoane a jucat un rol esential in dezvoltarea unei motociclete cu adevarat versatile care isi incurajeaza riderul sa iasa din rutina. 

 

Stilul diferit si minimalist al lui Svartpilen 801 este creat de o selectie deosebita de componente indraznete care se imbina pentru a da nastere unei motociclete unice de inspiratie scrambler. Caroseria cu linii ergonomice se infasoara in jurul motorului si al cadrului pentru a asigura miscare nerestrictionata in timp ce suspensia WP ajustabila si amortizorul de directie ofera confort de exceptie la fiecare plimbare.

 

Specificatiile complete, poze si datele tehnice pentru Svartpilen 801 vor fi lansate pe 19 martie 2024. 

 


Husqvarna va lansa oficial modelul Svartpilen 801 pe 19 martie 2024.

Te-ar putea interesa si:

Posesorii permisului categoria B or putea conduce o noua categorie

In atentia Senatului a intrat de curand un proiect de act normativ care propune ca soferii romani cu permis de categoria B sa poata conduce si motociclete cu cilindree de maximum 125 cc. Este o schimbare majora in domeniul permiselor de conducere in ...

Citeste mai mult