2023 Husqvarna Norden 901, exploratorul suprem pentru calatorii memorabile

11 November 2022
2023 Husqvarna Norden 901, exploratorul suprem pentru calatorii memorabile

Norden 901 este o motocicleta adventure touring exceptionala. Alimentat de un motor cu 2 cilindri 889 cc, gazduit in cadrul de greutate usoara trellis din otel, acest model Husqvarna Motorcycles este aliatul suprem pentru calatorii pe distante lungi. Pe strada si dincolo de asfalt, 105 CP Norden 901 exceleaza in fiecare escapada. Aduce suspensii offroad de inalta performanta, anvelope versatile care furnizeaza tractiune in toate conditiile si dispune de ergonomie atent gandita pentru confort imbuntatit pentru perioade de riding extinse.

GEOMETRIE
Indiferent de destinatia la care vrei sa ajungi, cadrul din otel trellis este capabil sa livreze confort intreaga zi si sa suporte incarcatura de transportat. Prin utilizarea motorului ca membru stresat, cadrul este usor si compact. Construit pentru a livra un feedback precis cu agilitate si manevrabilitate incredibila, stabil si confortabil pe distante mari si cu abilitati offroad superioare pe drumurile mai putin umblate. In ciuda faptului ca este usro si compact, cadrul este suficient de solid pentru a rezista oricarei provocari, poate transporta bagaje, un pasager sau ambele, pe strada si spre cele mai indepartate trasee. Geometria lui Norden 901 a fost conceputa pentru a crea o motocicleta travel de prim rang pentru explorare. Saua poate fi reglata in inaltime.

CAROSERIE
Forma urmeaza functiei, reflectand stilul si eficienta modelelor Husqvarna Motorcycles Rally. Rezervorul generos permite o autonomie de 400+ km. Ergonomia in stil Dakar Rally si centrul de greutate joasa contribuie la o manevrabilitate usoara si la o garda la sol buna. Sectiunile inferioare ale rezervorului au fost gandite pentru protectie anti-praf.

Roti offroad
Norden 901 este pregatit bine pentru orice circumstante, cu roti 21 inch pe fata si 18 inch pe spate. Anvelopele Pirelli Scorpion Rally STR ofera aferenta si tractiune superioare. Designul cu spite al jantelor le face usoare pentru manevrabilitate mai buna, flexibile pentru confort si reduce riscul de pana la cauciuc.

Echipamente de incredere

Suspensie. Controlul si confortul sunt caracteristici cheie pe lista de cerinte ale pilotilor, asa ca Norden 901 are in dotare o furca inversata pe fata WP APEX 43 mm, ajustabila si amortizor WP APEX pe spate, cursa 215 mm, reglabil.

Motorizare. Acceleratia ride-by-wire livreaza cantitatea potrivita de putere pentru a atinge mereu noi orizonturi. Motorul 889cc racit cu lichid aduce avantajul unui nivel de vibratii redus si dezvolta maximum 105 cai putere. Interval de service la 15000 km si un consum redus.

Frane. Va puteti baza pe sistemul Bosch ABS pentru stopare rapida si precisa, indiferent de conditii. Sistemul de frane J.Juan aduce ii lui Norden 901 tehnologie derivata din cursele MotoGP. Sistemul Bosch ABS poate fi dezactivat pentru roata spate de catre riderii experimentati.

Moduri de pilotare optimizate: Street, Rain, Offroad si Explorer (optional).
Easy Shift - timpi redusi de schimbare a treptei si control imbunatatit.
Offroad ABS - extinde si rafineaza sistemul Bosch ABS pentru a se potrivi conditiilor in fiecare aventura.

CONECTIVITATE
Optional, este disponibila unitatea de conectivitate si aplicatia Ride Husqvarna Motorcycles pentru Android si iOS cu rol in primirea de apeluri si control asupra playlistului de muzica, din mers, via comutatorul de pe ghidon, cu toata informatia afisata pe ecranul 5 inch TFT. Din aplicatie se pot downloada harti si pot fi create rute personalizate. Via Bluetooth, aplicatia va poate ghida vizual si oferi navigatie Turn-by-Turn+ pentru un plus de siguranta atunci cand calatoriti.

ECHIPAMENTE
Riderii lui Norden 901 au la dispozitie Colectia de Echipamente Functionale.
Colectia include casca adventure MX-9 ADV MIPS de ultima ora care garanteaza ventilatie excelenta si vine cu lentile anti-aburire. Casca este fabricata de Bell pentru Husqvarna.
Alte echipamente: jacheta Scalar WP, pantaloni Scalar WP, manusi Scalar, cizme premium Crossfire 3 SRS (de la SIDI).

ACCESORII TEHNICE
Paleta extinsa de accesorii tehnice permite multiple modalitati de personalizare in vederea obtinerii unui plus de performanta, pentru confort, functionalitate sau un stil deosebit. Gama include: portbagaje, sei incalzite, manere, silentiator Akrapovic Slip-on Line din titan, kit de suspensii si altele.

Te-ar putea interesa si:

Black Friday pe bune! 3-5 noiembrie

Ridicam standardele in acest an cu mega oferte de Black Friday! 3-6 noiembrie nu sunt doar zile de reduceri, ci zile de descoperire.4 zile de SUPER OFERTE: 30% discount la accesorii, 40% discount la echipamente, reduceri de pana la 25% la motocicle...

Citeste mai mult