Black Friday pe bune! 3-5 noiembrie

3 November 2023
Black Friday pe bune! 3-5 noiembrie

Ridicam standardele in acest an cu mega oferte de Black Friday! 3-6 noiembrie nu sunt doar zile de reduceri, ci zile de descoperire.

4 zile de SUPER OFERTE: 30% discount la accesorii, 40% discount la echipamente, reduceri de pana la 25% la motociclete. Restul trebuie sa le descopere fiecare!

Sute de oferte exclusive asteapta sa fie descoperite. Iar fenomenul FLASH SALE, deja devenit traditie, schimba regulile jocului. FLASH SALE vine cu reduceri suplimentare la produsele deja reduse in fiecare ora, la fix, primele 4 minute. Iar curiozitatea poate aduce cele mai avantajoase achizitii.

Iar pentru cei care cauta flexibilitate in achizitii, solutiile de finantare sunt pregatite sa surprinda. Cu conditii exceptionale pentru rate si leasing, fiecare client va descoperi ca visurile devin realitate mai usor decat ar fi crezut.

„In spatele fiecarei oferte se afla o echipa dedicata, pasionata si dornica sa ofere clientilor cele mai bune produse si servicii. Acest Black Friday reprezinta mai mult decat o simpla promotie; este dedicarea noastra fata de clienti si dorinta de a rasplati fidelitatea acestora”, spune Andreea Mihai, manager de marketing.

Black Friday e evenimentul anului pe care nu ai vrea sa-l ratezi… pe bune!

 

 


Achizitioneaza motocicleta Husqvarna preferata sau innoieste-te cu echipamente moto, beneficiind de cele mai bune discounturi!

Te-ar putea interesa si:

Husqvarna 16eDrive

Bicicleta electrica pentru copii Husqvarna 16eDrive este gandita special pentru ca juniorii sa invete sa controleze usor rotile si sa se bucure, totodata, de timpul petrecut in outdoor. „Jucaria” pune bazele riding-ului si, in cele din urma, cei...

Citeste mai mult