Husqvarna 16eDrive

24 May 2023
Husqvarna 16eDrive

Bicicleta electrica pentru copii Husqvarna 16eDrive este gandita special pentru ca juniorii sa invete sa controleze usor rotile si sa se bucure, totodata, de timpul petrecut in outdoor. „Jucaria” pune bazele riding-ului si, in cele din urma, cei mici vor deprinde intr-un mod distractiv sa piloteze din picioare in timp ce opereaza acceleratia si frana. 16eDrive reprezinta cea mai rapida modalitate pentru copiii intre 4 si 8 ani (greutate de pana la 34 kg) de a castiga incredere pe doua roti.

Campionii de maine pot incepe initierea in tainele pilotarii in ritmul propriu, cu optiunea a trei moduri de putere pentru invatare in siguranta. Fiecare incarcare a bateriei inseamna o durata de utilizare de pana la o ora. Bateria acestei biciclete electrice Husqvarna pentru copii se incarca rapid. 

Moduri de putere selectabile: 
Low / Training mode - 8 km/h 
Med / Transitional mode - 12 km/h
High / Advanced mode - 21 km/h

Bicicleta electrica 16 eDrive este dotata cu un scaun ultra jos de numai 430 mm. 
Rotile 16 inch vin imbracate in anvelope pneumatice, iar scaritele pentru picioare contribuie la un control facil. Amplasarea ergonomica inspirata de lumea curselor a seii, scaritelor si controalelor asigura o pozitionare corecta a piciorului si corpului. 

Cu o greutate de numai 9 kg (inclusiv bateria), 16eDrive este un e-bike pentru copii usor de impins si de ridicat. Greutatea redusa este similara unui BMX de aceeasi marime. 

Baterie Li-Ion: 4 Ah, 20 Vmax voltaj (18 Vnom), dureaza 60 minute, timp de incarcare 45-60 minute. 

Caracteristici tehnice: 

  • capacitate baterie 4 Ah
  • incarcare baterie 100%: 60 min. 
  • lant: BMX 
  • design cadru: aluminiu sudat
  • suspensie fata: otel, stil BMX
  • greutate: 9 kg.

Husqvarna 16eDrive este o bicicleta electrica pentru copii cu varsta intre 4 - 8 ani (greutate de pana la 34 kg).

Te-ar putea interesa si:

Husqvarna prezinta lineup-ul Motocross 2024

Gama de motociclete Husqvarna 2024 depaseste competitia, livrand ce e mai bun in materie de performanta pura motocross. Pentru sezonul 2024, cele cinci vehicule dovedite se disting prin schema de culoare de inspiratie suedeza si husele pentru sa de ...

Citeste mai mult