Mai 12, 2021

Husqvarna Motorcycles va avea un scuter electric in oferta sa de e-mobilitate urbana

Oferta de e-mobilitate se largeste pentru un viitor mai intelept

La scurt timp dupa anuntul intrarii in lumea e-mobilitatii prin vehiculul concept E-Pilen, Husqvarna Motorcycles prezinta publicului - Vektorr, un nou concept care aduce viitorul transportului urban in prezent.

Vehiculul concept Vektorr este primul scuter produs de Husqvarna Motorcycles si tinteste in principal calatorul urban care are nevoie de un mijloc de transport compact, stilat si eficient pentru deplasarea proprie si stilul sau agitat de viata. Aratand ca un scuter clasic, Vektorr va atinge viteze de pana la 45 km/h cu o autonomie de pana la 95 km.

Pe langa vehiculul concept E-Pilen, noul concept Vektorr ofera o imagine interesanta asupra intrarii Husqvarna Motorcycles in mobilitatea urbana electrica. Progresista, inovatoare, stilata si unica, acestea sunt valorile care se vor aplica acestei noi game.

Pentru cei pe care pandemia globala nu ii tine departe de pasiunile lor, noile vehicule concept vor putea fi admirate la expozitia PIERER Mobility AG in cadrul KTM Motohall in Mattighofen, Austria.

La aceeasi expozitie se va afla si alt nou concept, Bltz. Trotineta electrica Bltz ofera posibilitatea deplasarii rapide in orasul aglomerat cu zero emisii.

Dezvoltarea gamei de e-mobilitate este in stadii avansate in cadrul Husqvarna Motorcycles si demonstreaza gandirea progresista a brandului, care este un etalon al calitatii, detaliilor estetice si performantei de mai mult de un secol.

E-PILEN

VEKTORR CONCEPT

BLTZ CONCEPT