Septembrie 16, 2021

Impinge limitele cu editiile TE 300i si FE 350 Rockstar din gama Husqvarna 2022

Look de fabrica si performanta enduro de top 

Modelele enduro TE 300i si FE 350 Rockstar Edition au primit update-uri tehnice cheie pentru 2022, subliniind angajamentul Husqvarna Motorcycles de a produce cea mai buna gama off road. Aceste motociclete cu spirit competitiv sunt acum echipate cu ambreiaj Brembo si discuri de frana Galfer pe fata si spate si beneficiaza de o lista extinsa de accesorii tehnice testate in curse pentru a asigura performanta best-in-class.

Incredibil de popularele editii limitate se disting prin cea mai noua grafica Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing. Ambele modele dispun de parti Brembo cu aprobarea Factory Racing, in timp ce puterea de franare superioara chiar si in cele mai extreme conditii este asigurata de noile discuri Galfer.

Cele doua motocicletele vin asamblate cu multe componente din seria de accesorii tehnice utilizata de echipa castigatoare Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing. Optimizarile sub forma clemelor triple CNC cu anodizare albastră si anvelopelor Michelin enduro la care se adauga pinionul Supersprox pe spate, manerele ODI mai moi și invelisul pentru sa cu aderenta ridicata imbunatatesc manevrabilitatea si longevitatea modelelor TE 300i Rockstar Edition si FE 350 Rockstar Edition. In plus, cadrele din otel cu crom molibden sunt finisate cu o vopsea neagra rezistenta, conferind un look veritabil de curse.

TE 300i Rockstar Edition ridica stacheta pe segmentul enduro in 2 timpi. Livreaza costuri scazute de mentenanta si un cuplu impresionant. Acest model cu o greutate de numai 106 kg este preferat de pilotii care participa in competitii si la evenimente sportive de profil care sunt solicitante fizic. TE 300i Rockstar Edition poate fi considerata motocicleta potrivita pentru orice rider care vrea sa obtina performanta greu de egalat.

FE 350 Rockstar Edition ofera versatilitate extraordinara si permite riderilor sa cucereasca cele mai dure terenuri. Reprezinta un reper cand vine vorba despre inginerie premium off road pe segmentul de motociclete. Detine un motor serios in 4 timpi, 350 cc, DOHC si un comutator al hartii motorului montat pe ghidon ce permite pilotului sa ajusteze usor si rapid performanta, plus optiunea de selectie a controlului tractiunii pentru aderenta crescuta pe suprafete alunecoase.

Gama de accesorii tehnice oferita de Husqvarna Motorcycles reprezinta o solutie pentru cresterea performantei. Aceasta colectie completa de componente de inalta calitate asigura durabilitate. Colectia de echipamente off road pentru rideri permite adoptarea unui look personalizat, fara compromisul sigurantei si confortului.

Motocicletele Husqvarna 2022 TE 300i si FE 350 Rockstar Edition sunt disponibile la dealerii autorizati.