Husqvarna Norden 901 Expedition 2024 - Caracteristici principale

29 December 2023
Husqvarna Norden 901 Expedition 2024 - Caracteristici principale

Husqvarna Norden 901 Expedition 2024 marcheaza evolutia exceptionala a pionierului Norden 901 si este o motocicleta asamblata standard cu toate Accesoriile Tehnice necesare pentru a fi pregatita de aventura. Proiectat si conceput pentru a atinge cele mai indepartate destinatii, acest touring bike se remarca instant prin culoarea aplicata caroseriei ergonomice. Destinat indeosebi celor mai temerari rideri, Norden 901 Expedition este pregatit pentru o aventura in jurul globului. 

Echipat pentru expeditie 

Norden 901 Expedition este construit pentru explorare offroad nelimitata. Aceasta motocicleta Husqvarna este echipata cu suspensie fata/spate WP XPLOR. Riderii pot crea un set-up al suspensiei complet reglabil in functie de greutate, abilitati de pilotare si teren. Furcile 48 mm combinate cu o cursa de 240 mm la ambele capete garanteaza ca Norden 901 Expedition va domina strazile aglomerate si drumurile indepartate. 

Motorul 889cc cu 2 cilindri este protejat de un scut din aluminiu de inalta rezistenta. Extins mai mult decat la modelul de baza Norden 901, scutul este incredibil de durabil si protejeaza evacuarea si motorul. Standul central asigura un nivel mai inalt de stabilitate pentru operatiunile de service ale vehiculului in atelier sau cand este parcat in timpul calatoriei.

Setul de genti laterale permite depozitarea lucrurilor necesare calatoriei si se integreaza perfect caroseriei. Aceasta solutie de portbagaje ofera spatiu amplu de stocare de 36 litri fara a compromite experienta de riding. Gentile sunt rezistente la apa, robuste si flexibile, fiind utile la traversarea sectiunilor prin padure si pe drumuri forestiere inguste. 

Cadrul trellis din otel este conceput pentru drumuri lungi, pentru confort si pentru a transporta fara probleme incarcatura. Cadrul poate fi usor si compact utilizand motorul ca membru stresat. Gandit pentru a livra un feedback precis cu agilitate si manevrabilitate usoara la cele mai inguste viraje, stabilitate si confort pe distante mari si capacitati offroad superioare pe cele mai putin umblate trasee. Geometria a fost creata pentru a face din Norden 901 Expedition o motocicleta travel de top. Inaltimea seii este ajustabila multumita amortizorului spate inclinat. 

Forma urmeaza functiei in ceea ce priveste caroseria, reflectand stilul si eficienta modelelor Husqvarna Rally. Rezervorul ofera autonomie 400+ km. Cu ergonomie in stil Dakar Rally, Norden 901 Expedition are un centru jos de gravitatie pentru manevrabilitate neutra si o sa ajustabila, in timp ce mentine o buna garda la sol. 

Parbrizul touring din dotare contribuie la confortul pe distante lungi, in special la viteze mai mari. 

Fiecare rasucire de acceleratie livreaza exact cantitatea potrivita de putere pentru a atinge noi orizonturi. Motorul dezvolta maximum 105 CP. Interval de service 15000 km. Consum redus de combustibil. 

Riderul lui Norden 901 Expedition se poate baza pe sistemul Bosch ABS pentru stopare precisa si rapida pe orice teren. Franele J.Juan aduc tehnologie derivata din lumea MotoGP. Sistemul Bosch ABS poate fi dezactivat la roate din spate de riderii avansati. 

In afara modurilor de riding Street, Rain, Offroad, pilotul poate opta pentru modul avansat Explorer care ale instant cea mai buna combinatie de sisteme de asistenta. Alte dotari: Easy Shift, cutie cu 6 viteze, Offroad ABS, unitate de conectivitate, aplicatia Ride Husqvarna Motorcycles.