Husqvarna Motorcycles dezvaluie gama de motociclete pentru copii 2024

31 October 2023
Husqvarna Motorcycles dezvaluie gama de motociclete pentru copii 2024

Husqvarna TC 50 si TC 65, modele motocross best-in-class

Constructorul de motociclete suedez a introdus lineup-ul de modele mini pentru sezonul 2024. Cele mai mici vehicule ale brandului, TC 50 si TC 65 sunt pentru prima data complet ajustabile pentru a se potrivi necesitatilor juniorilor de talii diferite. In plus, aceste doua motociclete Husqvarna pentru copii dispun de multiple imbunatatiri tehnologice care se reflecta prin cresterea performantei si a fiabilitatii. Modelul de top in clasa TC 85 beneficiaza de avansuri tehnice si componente testate in curse pentru a oferi tinerilor aspiranti un avantaj competitiv asupra rivalilor. 

Husqvarna TC 50 utilizeaza in mare parte cam aceeasi tehnologie gasita si pe modelele motocross full-size, livrand o optiune foarte capabila si orientata catre racing. Folosind date statistice stiintifice in procesul de design, ergonomia a fost perfectionata. Caroseria ajustabila, suspensia WP si multiplele pozitii de montaj al ghidonului permit riderilor sa continue sa piloteze TC 50 chiar si dupa ce cresc. 

TC 65 ofera aceleasi optiuni de reglare precum TC 50. Noul amortizor mai compact si complet ajustabil WP ofera o cursa mai scurta pentru a imbunatati echilibrul lui TC 65. Multumita pozitiei revizuite a noului cadru, confortul este sporit. Impreuna cu update-uri semnificative la motor, care include un nou ambreiaj DS si un cos din otel, plus o cutie de viteze mai durabila, performanta pe traseu a lui TC 65 atinge un nivel superior pentru 2024. 

TC 50 si TC 60 vin ambele cu urmatoarele update-uri: evacuari noi, scarite pentru picioare, caroserie nou si grafici similare modelelor de dimensiuni mari. Fiecare model este echipat cu componente de la branduri offroad de top in industrie, inclusiv bujii BRISK, frane Formula, anvelope MAXXIS, manere ODI si filtre Twin Air. 

Seria de mini dirt bike-uri este completata de modelul dovedit TC 85. Continuand sa reprezinte platforma ideala pentru riderii care fac tranzitia de la TC 65 inainte de a trece la o motocicleta full-size, TC 85 ofera viitorilor campioni cele mai inalte nivele de performanta, manevrabilitate si fiabilitate.