Noiembrie 4, 2022

Gama de mini motociclete motocross Husqvarna 2023

EE3 si EE 5 electrifica piata de motociclete off road pentru juniori

Husqvarna Motorcycles a lansat lineup-ul de motociclete electrice pentru copii 2023, aducand in scena modelele EE3 si EE 5. Ambele rivalizeaza ca performanta cu modelele clasice pe benzina 50cc. Tinerii piloti pot pasi in lumea motocross-ului alaturi de EE 3 pentru a-si insusi bazele pilotarii off road, in timp ce varianta EE 5 se distinge prin focusul asupra competitiei.

EE 3 este o motociclete entry-level moderna si dispune de un cadru usor, suspensie WP durabila, o constructie de greutate usoara. Printre dotari se gasesc: roti 10”, sa ajustabila in inaltime, frana manuala, baterie Li-Ion.

EE 5 este clar inspirat de modelul motocross TC 50 si detine suspensie premium ajustabila WP, roata 12 inch pe fata. Are o constructie avansata si elimina necesitatea ambreiajului si a cutiei de viteze. In conditii normale de riding, bateria tine pana la doua ore. In conditii competitive, bateria trebuie reincarcata dupa 25 minute. Dureaza 70 minute pentru o reincarcare completa. Saua poate fi reglata in inaltime (pana la 550mm) cu un kit optional de suspensie.

Alte caracteristici: design de inspiratie suedeza, ergonomic, anvelope Maxxis Maxxcross MX-ST pentru aderenta previzibila pe o mare varietate de terenuri. Pentru ambele mini motociclete electrice este disponibila o selectie de Accesorii Tehnice. Pentru siguranta si performanta nerestrictionata, special pentru campionii de maine, brandul a lansat o colectie cuprinzatoare de echipamente offroad functionale.