Aprilie 3, 2021

Husqvarna Motorcycles lanseaza motocicleta electrica pentru copii 2021

Dandu-le curaj micilor piloti la inceput de drum, Husqvarna Motorcycles a creat un parteneriat interesant cu producatorul de biciclete balance (pedagogice) STACYC pentru a scoate doua modele inspirate de cele de curse: Husqvarna Motorcycles Replica 12eDrive si 16eDrive. Disponibile doar la dealerii autorizati Husqvarna, fiecare model asigura distractia celor mici, in timp ce ii invata deprinderile ensentiale de riding.

Dispunand de trei moduri electrice selectabile, precum si de un mod de bicicleta clasica, amble modele de motociclete Husqvarna Replica STACYC le permit micilor piloti sa progreseze in ritm propriu. Ii ajuta, de asemenea, sa dezvolte coordinari importante: mana – ochi, echilibru, controlul acceleratiei. Timpul de folosire a bateriei este de 60 minute, un timp suficient pentru distractie, petrecut in aer liber si un timp de incarcare a bateriei scurt.

Modelul mic, Replica 12eDrive, este perfect pentru copiii de 3-5 ani. Combinand modul neasistat electronic, cand nu se transmite putere rotii din spate, cu saua joasa, la 33 cm si rotile de 12 inci, se pot deprinde cu usurinta tehnicile de baza de impins si coborare in panta. Odata acestea invatate, se poate trece la unul dintre cele 3 moduri electrice care au viteze maxime de: 8, 11 si 14 km/h, oferindu-i riderului posibilitatea de a evolua in propriul ritm, in timp ce invata sa controleze progresiv acceleratia.

Pentru copiii mai inalti sau mai indrazneti, intre 4-8 ani, Replica 16eDrive detine un motor mai puternic, tot cu 3 moduri cu viteze care ajung la 8, 12 sau 21 km/h. Cadrul de aluminiu, saua de 43 cm inaltime, rotile de 16 inci fac din acest model unul pregatit pentru teren mai accidentat.

Cele doua, 12eDrive si 16eDrive, sunt modele perfecte pentru a trezi gustul aventurii si libertatii in micii piloti, Husqvarna EE5 realizand astfel tranzitia catre prima lor motocicleta electrica de cross. Modelul perfect pentru a initia pe cei mici in lumea off-road-ului, EE5 dispune de detalii ergonomice specifice copiilor, de tehologie de ultima ora, sa ajustabila si 6 moduri selectabile.

Motocicletele Husqvarna 12eDrive si 16eDrive sunt disponibile la dealerii autorizati din februarie 2021.