Mai 10, 2022

Husqvarna Motorcycles lanseaza lineup-ul enduro 2023

Gama enduro Husqvarna Motorcycles 2023 este pregatita pentru orice provocare in offroad!

Riderii enduro de orice nivel pot obtine cele mai bune rezultate pilotand o motocicleta Husqvarna. Noul lineup enduro ofera performanta de top si se bazeaza pe inovatii gandite pentru curse de profil. Modelele 2023 TE si FE enduro asigura performanta dinamica pentru a va permite sa va afirmati in cele mai dure competitii. Gama compusa din sapte modele in 2 si 4 timpi combina ergonomia avansata si capacitatile off road dovedite pentru a livra putere greu de egalat si manevrabilitate deosebita.

Pilotii de orice nivel vor gasi in acest lineup un model potrivit, durabil si de incredere, avansat din punct de vedere tehnic. Motociclete enduro in 2 timpi: TE 150, TE 250 si TE 300. Modele in 4 timpi: FE 250, FE 350, FE 450 si FE 501.

Designul caroseriei evidentiaza mostenirea suedeza a brandului, in timp ce grafica pe albastru-inchis cu accente galbene electrice utilizeaza culorile familiare in combinatii noi pentru 2023. Ergonomia a fost gandita special pentru a livra confort si control, cu puncte de contact inguste care favorizeaza schimbarea pozitiei de riding. Un aspect unic il reprezinta sucadrul din compozit de carbon de putin peste 1 kg care a fost conceput pentru rigiditate optima si care contribuie, de asemenea, la o manevrabilitate si confort de invidiat.

Suspensia WP va asigura ca veti depasi obstacolul sariturilor, beneficiind de control si manevrabilitate de top. Furca fata XPLOR 48 mm este ajustabila. Pe spate, monoamortizorul cu o cursa de 300 mm fac fata oricarei provocari.

Controlul previzibil este un atu pentru rideri, ajutandu-i pe acestia sa abordeze cu mai multa incredere orice teren. Sistemele de franare hidraulica BRAKTEC si de ambreiaj sunt disponibile pentru toata gama enduro si permit o operare eficienta, indiferent de situatie. Ambreiajul livreaza uzura uniforma si fiabilitate, iar sistemul de franare este conceput pentru enduro riding, cu putere de stopare superioara si un feedback precis.

Puterea este usor de gestionat pentru a cuceri orice teren off road. Toate modelele in 4 timpi dispun de harti EFI cu controlul tractiunii. Modelele in 2 timpi au un comutator e harta standard, util atunci cand conditiile se schimba.

Billy Bolt, odata cu castigarea unui nou titlu in Campionatul Mondial FIM SuperEnduro, demonstreaza cat de eficient tehnic este pachetul lui FE 350. Victoria sa duce mai departe reputatia brandului Husqvarna Motorcycles si confirma gama enduro ca reper in competitiile de profil.


Principale caracteristici tehnice ale lineup-ului enduro Husqvarna 2023

  • schemele de culoare noi si graficile distinctive pe albastru inchis cu accente galbene electrice contribuie la un look unic.
  • subcadru din compozit de fibra de carbon din doua piese
  • furci fata WP XPLOR si monoamortizor WP XACT
  • doua harti selectabile EFI pe modelele in 4 timpi, plus controlul tractiunii
  • cutie cu 6 viteze Pankl Racing Systems cu specific enduro
  • atentie la detalii si componente de inalta calitate
  • anvelope Michelin Enduro pentru tractiune superioara.

Pentru riderii enduro, producatorul a lansat si colectia off road functionala 2023 care include echipamente waterproof, tricou, pantaloni si geaca Gotland. Totodata, pilotii au la dispozitie si o larga selectie de accesorii tehnice de performanta, parti de suspensie, protectii pentru vehicul si diverse echipamente pentru personalizarea si intretinerea tuturor modelelor TE si FE.