Ianuarie 28, 2022

Husqvarna Motorcycles prezinta accesoriile tehnice pentru Norden 901

Paleta extinsa de Accesorii Tehnice construite exclusiv pentru Norden 901 permite optiuni diversificate de personalizare pentru toate formele de explorare, iar lista creata de experti include componente de cea mai inalta calitate, printre care sisteme de portbagaje, solutii pentru rider si parti de protectie.

Cutii Touratech si Top Case

Incurajand aventuri fara restrictii, cu un spatiu total de depozitare de 114 litri, cutiile Touratech au fost gandite pentru calatorii lungi. Sunt construite din aluminiu de inalta rezistenta cu sigilii puternice, pliabile, din silicon, astfel incat sunt capabile sa reziste celor mai extreme conditii de vreme.

 

Set portbagaje laterale si geanta - usor de instalat; se integreaza perfect esteticii lui Norden 901. Realizat din material waterproof. Acces facil.

Sa Ergo pentru pilot - ofera trei setari de temperatura. Contribuie la designul modern al lui Norden 901.

Akrapovic "Slip-on Line" - spre deosebire de o evacuare standard, ofera o reducere semnificativa a greutatii. Esapamentul este realizat din titan si asamblat la cel mai inalt nivel. Beneficiaza de doua scuturi de protectie la caldura. Acest sistem usor produce o nota sonora sportiva, cu aspectul general inspirat de modelele de curse Husqvarna Factory Racing.

Kit cu sa de inaltime mai mica cu 22 mm - util pentru riderii de talie mai scunda; ofera o dinamica de riding nealterata.

Parbriz - se instaleaza usor, ofera protectie crescuta la vant.

Kit cu manere incalzite - face parte din acele accesorii moto indispensabile pentru explorare hibernala. Poate fi operat de pe comutatorul de pe ghidon si dispune de patru setari pentru confort optim in toate conditiile.

Alte protectii pentru explorare non-stop:
- protectie pentru motor si grilaj - o extensie la scutul original de protectie, util pentru a preveni acumularea de noroi in zona evacuarii.
- protectie suplimentara pentru lampa si far - usor de montat, asigura protectie impotriva pietrelor.